Tenen brekend saai
Ik viel voor de schattige cover en de kunstschaatser x hockeyspeler trope, maar hoe leuk de cover en het idee was zo saai en verschrikkelijk was de inhoud.
Nathan leek eerst een 10 jarige die voor het eerst een meisje zag dat zijn hart deed kloppen maar gelukkig veranderde hij al snel een redelijk verdraagbare kerel met het hart op de juiste plaats maar het peutergedrag wel altijd bij hem dragend.
Stassie … wil ik er wel over beginnen, Anastassia wint voor mij de prijs van het meest irritante personage ooit. En dat bleef gewoon zo het hele verhaal. Ze is een dramaqueen die het nogal hoog van de toren blaast, die denkt dat ze het middelpunt van het universum is. Ze kwam voor mij nogal egoistisch over, een onderkruiper die steeds haar zin wil hebben.
En dan het verhaal zelf, mensen lief, hoe lang kan je rond de pot draaien bij bepaalde scènes?
Het probleem Aaron wordt zo uitgetrokken om dan, als puntje bij paaltje komt, voor iets zo belachelijks zo rot te doen. Ja zijn gedrag valt niet goed te praten en hij is ongelooflijk irritant en onbeschoft maar de reden hiervoor is zo banaal.
Er zat voor mij 0,0 spanning en aantrekkingskracht tussen Nate en Stass dat al de smut scènes net ingestudeerd leken.
De meest interressante personages voor mij waren Lola, Robbie, JJ, Russ en Henry
Ik was nog nooit zo blij dat een boek is uitgelezen en het feit dat ik het gewoon uitlas en niet DNF was omwille van de bij personages