Tof concept!
A Heart for Christmas. Door: Sophie Jomain.
Oh wat een mooi boek, wat een kerstige cover. En vooral: wat een concept. A Heart for Christmas is geen gewoon boek: het is een adventboek! Elke dag van de advent een hoofdstuk om te lezen én open te snijden. Want dat is het extra coole: de hoofdstukken zijn verzegeld dus dagelijks heb je een kadootje om open te maken. Hoe tof is dat!? Geniaal concept hé. In de zomer volgt er van Jomain een brievenboek volgens hetzelfde concept. Zin in!
Normaal hou ik niet zo van liefdesverhalen die vol aan/af-gedoe zitten. Maar in dit geval was het wel fijn dat elk hoofdstuk met een kleine cliffhanger eindigde. Zo had je telkens veel zin om de volgende dag verder te lezen.
Een winters landschap, een ontluikende liefde én een happy end: ik heb hier 24 dagen lang zo van genoten. Elke dag een klein boeken-gelukje: dingen die fijn zijn!