Herkenbaar én grappig!
Alles doet het nog. Door: Willeke Brouwer.
Het eerste deel van Alles doet het nog is pijnlijk herkenbaar voor mij: 26 jaar samen zijn, 20 jaar getrouwd en plots had mijn ex een lief van 25 jaar oud. Lezen dat je niet alleen bent met je miserie doet altijd deugd. Zeker als het zo leuk is opgeschreven als Brouwer doet.
Willeke Brouwer is (in Nederland) bekend door haar dagelijkse cartoon in het Nederlands Dagblad. In Alles doet het nog staan ook tekeningen van haar, die de tekst nog leuker maken. Op de één of andere manier slaagt Willeke erin om haar (best wel kutte) verhaal met veel humor te brengen en toch ook je hart te raken.
Het tweede deel van het boek, over daten, is zelfs nog grappiger. Ik heb ook even op een dating-app gezeten en herkende (jammer genoeg) veel. Voor Brouwer liep dat uiteindelijk goed af, ik had misschien iets langer vol moeten houden… Maar voor nu hou ik me bij book-dates en Alles doet het nog was een hele toffe date, voor herhaling vatbaar!