Fan!

Els Van Haute 02 december 2025
Doedelen voor boekenwurmen. Door: Gemma Correll.

Hoera! Na Doedelen voor kattenmensen, waar ik grote fan van ben, is er nu: Doedelen voor Boekenwurmen! Yes! Ik hou van katten maar boeken vind ik misschien nog leuker… Hoewel, ik kan niet kiezen ;)

Correll is een boekenfan, dat kan niet anders. Haar liefde voor literatuur spat van elke pagina. Laaf je aan 50 toffe doedelopdrachten zoals: teken je favoriete literaire beestjes, ontwerp een omslag voor de biografie van je favoriete persoon, maak een portretgalerij van je favoriete literaire schurken en zo veel meer.

Tussendoor staan er heel veel toffe tekeningen van Gemma, waardoor je ook haar boeken-smaak leert kennen en misschien wel inspiratie krijgt voor een volgend boek.

Het ideale geschenk voor je leesbuddy maar in de eerste plaat voor jezelf natuurlijk :)

Meer recensies van Els Van Haute

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.