Prachtig!
Het paradijs. Door: Nicolien Mizee.
Oh wat een prachtig boekje. Qua vorm én inhoud.
Ik las Het paradijs in één ruk uit, met een grote glimlach op mijn gezicht. Met elk nieuw boek van Nicolien Mizee dat ik lees word ik meer en meer verliefd op haar.
In Het paradijs zijn 7 verhalen gebundeld die over de tuin gaan. Waarschuwing: als je deze 112 pagina’s hebt verslonden wil je direct zelf een moestuin, en liefst eentje in een volkstuinen-complex.
Mizee is uniek qua observeren, menselijk inzicht, origineel denken en maatschappijkritisch én tegelijk enorm grappig schrijven. Ik denk dat je van haar houdt of haar haat. Omdat ze zo een uitgesproken eigen stem heeft. Ik hou van haar!
Haar liefde voor de tuin, de natuur in het algemeen, is groot en die liefde spat van elke pagina. Geniet ervan!
Oh wat een prachtig boekje. Qua vorm én inhoud.