Gilmore girl vibes
Ik las De Cinnamon Spice Herberg van Harper Graham, het eerste deel in de Maple Falls-serie.
Het verhaal draait om Madison, die een druk leven leidt in New York, maar haar roots liggen in het charmante Maple Falls, waar haar vader een herberg heeft. Wanneer ze een mysterieuze brief ontvangt met de boodschap dat haar vader en de herberg haar nodig hebben, keert ze terug naar haar geboortedorp. Daar wacht niet alleen een herberg in nood, maar ook haar ex-vriend Zach en oude gevoelens die misschien toch niet helemaal verdwenen zijn. Terwijl Madison probeert uit te zoeken wie er achter de brieven zit, ontdekt ze dat niet alles is zoals het lijkt… en dat sommige aannames herzien mogen worden.
Wat een heerlijk boek is De Cinnamon Spice Herberg. Het geeft echt dat dorpse gevoel, waar iedereen elkaar kent en voor elkaar klaarstaat. De personages zijn ook leuk en goed uitgewerkt. Madison is een sterke, betrokken vrouw die alles op alles zet om haar familie te helpen, en Zach is de loyale ex met een hart van goud. Tussen Madison en Zach knettert het soms, schuurt het af en toe, en stiekem horen ze gewoon bij elkaar.
Dit boek is perfect voor als je houdt van feelgood met dat vleugje mysterie, een flinke dosis romantiek en een echte cozy setting. En waar ik zelf ook wel eens zou willen kijken. Ik kijk nu al uit naar deel twee van deze serie.