Top boek waar je kippenvel van krijgt

Esther Books More 30 december 2025
Review Ik zie jou
Wow wat is dit een geweldig boek, het leest als een achtbaan, de snelheid en de emoties, alles komt voorbij in een mega hoog tempo. Vanaf de allereerste bladzijde wordt je meteen meegenomen in dit verhaal, die je niet meer loslaat tot de laatste bladzijden. En dan nog zit je met je mond open…
Wat een heftig verhaal, je die echt alles laat voelen wat een boek zo goed maakt. Je leeft zo mee met Hannah dat je haar emoties en gevoelens zo door de bladzijden heen kan voelen.

Ze wordt op een dag van straat geplukt door een paar gemaskerde mannen. Ze wordt gemarteld door de mannen met hun enge maskers, omdat ze antwoorden willen hebben die ze niet kan geven.
Na een tijd komen de mannen er achter dat ze de waarheid aldoor al verteld en ze echt niets weet.

Ze heeft altijd gewoond in een besloten groep, een sekte. Die wordt aangevoerd door haar broer Tobias, hij heeft de bijnaam The Antler omdat hij met een groot hertengewei op zijn hoofd rondloopt.
Hanna heeft daar altijd een rustig leventje gehad en had geen idee wat haar broer daar nu echt deed.
Ze is altijd afgeschermd van alles en heeft geen idee hoe het in de echte wereld aan toe gaat.

Dit boek is een echte dark romance, het schuurt en je voelt de rauwe emoties. Lees goed de triggerwarnings want er zitten een paar onderwerpen in die erg heftig zijn.

De smut is erg goed, maar zeker niet overheersend.
Ik geef het 3 hete pepers

Dit boek zou ik absoluut meer dan 5 sterren willen geven als dat zou kunnen.

Het boek had voor mij nog wel dikker mogen zijn want ik wil heel graag weten hoe het verder gaat
Ik kijk nu al zo uit naar deel 2!!!!

Meer recensies van Esther Books More