Tussen de Regels
Tussen de regels gaat over Aiden en Rosie die samen voor hun studie aan een roman moeten werken. Ze hebben beide een hekel aan elkaars genre en omdat ze zoveel kibbelen in de les krijgen ze de opdracht om samen aan een verhaal te werken. Een echte enemies/rivals to lovers!
Als je zelf van schrijven houdt, zou ik dit boek nog meer aanraden! Ik wilde me gelijk weer voor een schrijfgroep gaan aanmelden, zo leuk vond ik het om over de lessen te lezen. De enemies to lovers trope was misschien niet helemaal geloofwaardig omdat ze geen echte reden hadden om elkaar te haten, maar dit maakt de manier waarop ze uiteindelijk samen komen wel extra leuk. Zonder iets te spoilen wil ik zeggen dat de kerstperiode echt mijn favoriet was in het boek!
Voor een boek van meer dan 400 pagina’s heb ik het ontzettend snel uitgelezen, je vliegt echt door het verhaal heen.
De hoofdpersonages hebben ook nog interessante achtergrondverhalen die goed worden uitgewerkt. Ik had alleen het idee dat Aiden aan het einde nog steeds niet genoeg respect had voor het romance genre, wat ik een beetje jammer vond.
Ik heb echt genoten van dit boek en het is echt een aanrader voor iedereen die van romance boeken en schrijven houdt!
Bedankt Zomer & Keuning voor het recensie exemplaar!
Bedankt Zomer & Keuning voor het recensie exemplaar!