Goede thriller over een zeer actueel onderwerp
Voor de Hebban leesclub mocht ik het boek De sterke zus van Angelique Haak lezen.
Het onderwerp, Femicide, is momenteel zeer actueel en blijft dat hopelijk nog heel lang. Dit verhaal komt binnen als een mokerslag! Je merkt duidelijk dat Angelique Haak veel onderzoek heeft gedaan want het verhaal zuigt je naar binnen en blijft in je hoofd rondspoken.
Het verhaal springt van de ene zus, Claire, naar de andere zus, Demi.
Je krijgt daardoor een goed beeld van wat ze nu én in het verleden hebben moeten doorstaan.
Ik vond het zelf niet echt een thriller maar wel een zeer heftig familiedrama.
Mijn sympathie ging van de ene naar de andere zus, ze zijn allebei zeer beschadigd door hun heftige jeugd maar gaan daar heel anders mee om.
Soms vraag je je af of Angelique Haak zelf zulke heftige ervaringen heeft want het verhaal is soms erg beklemmend.
Klinkt raar maar ik heb van dit boek genoten want het leest als een trein.
4 dik verdiende sterren.
Het verhaal springt van de ene zus, Claire, naar de andere zus, Demi.
Ik vond het zelf niet echt een thriller maar wel een zeer heftig familiedrama.
Klinkt raar maar ik heb van dit boek genoten want het leest als een trein.
4 dik verdiende sterren.