Een net niet thriller

Femke D 21 oktober 2020
Ik mocht voor de Hebban leesclub ‘over haar lijk’ van Sarah Pinborough lezen en recenseren.

Het leek een leuk boek voor wat betreft de omschrijving. De voorkant zag er mooi en chique uit, maar een thriller?

Het boek speelt zich af in Savannah. Geld, seks, wraak en voodoo het passeert allemaal de revue.

Marcie is getrouwd met Jason en vreest voor haar huwelijk als de compagnon van Jason terugkomt uit Londen, met de veel jongere Keisha. Marcie start met allemaal acties om haar huwelijk te redden wat uiteindelijk een soort wraak domino effect activeert.

Het boek begint spannend en mysterieus, maar kakt op een gegeven moment in waardoor het een soort met hangen en wurgen verder lezen wordt.
De schrijfster weet wel de sfeer van de omgeving te omschrijven waardoor je je echt in het zuiden waant.

Sarah Pinborough weet het boek uiteindelijk nog wel spannend en verrassend te eindigen, waardoor het voor mij niet als een complete teleurstelling is geworden. Ik had er toch meer van verwacht.

Meer recensies van Femke D