Wow, een boek wat je lang bij blijft

Femswapsbooks Femswapsbooks
7 mrt 2026

Je volgt het verhaal van de familie MacBride. Zij hebben veel meegemaakt en er zijn ook heel wat geheimen.

‘Schoonheid helpt je door moeilijke tijden’ ✨

Het boek bestaat uit drie delen. Het eerste deel is in 1958 met het ongeluk waarna het leven compleet gaat veranderen voor de familie. Matthew overleeft het ongeluk, maar zijn herstel is erg zwaar. Ook voor zijn moeder en zus.
In de andere delen ga je verder in de tijd. Ik dacht in het begin wel even jeetje als er dan iets gebeurde. Maar dan legde ik boek even aan de kant om het te verwerken.

Het is een dik boek, maar dat heb je niet door. Wel heb ik echt de tijd genomen om het boek te lezen. Want je leest het niet even. Je moet namelijk eerst de personages leren kennen en de omgeving, maar daar wordt goed de tijd voor genomen. Het boek is verslavend want je wil doorlezen. Sommige keuzes zijn niet goed, maar toch kan je het soms begrijpen.

‘Als je verantwoordelijkheden hebt, kun je ze maar beter gewillig op je nemen’ ✨

Ik kan alleen maar zeggen ga dit lezen en zelf ervaren. Je leeft met alle personages mee. Het is soms zo triest, maar soms kon ik ook lachen om bepaalde uitspraken.

Ja ik sluit mij aan dat dit de roman van 2026 wordt.

💛💛💛💛💛

‘Houd in je hart altijd een plekje vrij voor mooie dingen’ ✨

Meer recensies van Femswapsbooks