Verhaal wat je raakt
Boekentip Tot op de bodem van Ryanne Veldkamp & Roel Dirven
Ik lees alle boeken van Ryanne, dus ik was nieuwsgierig naar haar samenwerking met Roel. En wat hebben ze dit goed gedaan! In het begin probeerde ik nog te raden wie wat had geschreven, maar al snel verdween want het verhaal loopt mooi samen.
Maarten en Bram, hebben allebei een rugzak. Dit verhaal raakt je. Het gaat over rouw en verlies, maar ook over liefde en loslaten. De titel tot op de bodem heeft een mooie betekenis als titel.
Toen ik het boek uit had, heb ik natuurlijk wel snel Ryanne een berichtje gestuurd om te checken wie wat had geschreven. Leuk om te weten dat het dan toch klopt.
Mooie quotes
‘En daarbij kun je iemand niet helpen als je zelf niet goed in je vel zit. Dan is het belangrijk dat je voor jezelf kiest, voor je een ander probeert te helpen.’
‘Je kunt niet iedereen leren zwemmen. Sommige mensen houden watertrappelend hun hoofd maar net boven water, andere blijven moeiteloos drijven en een enkeling zakt naar de bodem.’
Ik kijk nu al uit naar het volgende boek van Ryanne & Roel, maar eerst door naar vanuit liefde deel 4.
Mooie quotes