Een pareltje!
Mijn nacht met Vedder (Buddy Tegenbosch), uit de serie 'Best of YA XS'
Oprecht onder de indruk hoe Buddy Tegenbosch in nog geen 100 (kleine) bladzijden een verhaal over twee jonge mensen weet te vertellen dat tot tranen toe raakte, zelfs al zat ik het in het openbaar te lezen.
Midden in de nacht neemt Vedder Noor mee op een roadtrip. Noor heeft veel moeite om het recente verlies van haar vader een plek te geven. In die nacht om nooit te vergeten mag haar verdriet er zijn en groeit hun vriendschap.
Helder, maar niet voorspelbaar; vol vaart, maar niet oppervlakkig; ontroerend en hartverwarmend. Een pareltje van nog geen 100 bladzijden, dat je in één ruk uitleest.