Match
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 15 4 39 3 19 2 0 1 0

Match

73

Gelezen 82 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 42 Favoriet 2 Recensies 10
Young adult Artikelen 1 Newsroom 3 Lijsten 2 Spots 2   Topics 0
Vanaf het moment dat Jim voor het eerst op het voetbalveld staat, weet hij dat hij er thuishoort. Met succes doorloopt hij de jeugdopleiding van PSV en als hij zeventien is, krijgt hij tijdens zijn zomervakantie in Zeeland bericht dat hij eindelijk mee mag op trainingskamp. Voor Jim en zijn beste vriend Jabbar is dit de kans om het tot de A-selectie te schoppen. Het is precies waar hij al die jaren zo hard voor heeft getraind. Als zijn klasgenoot Lola ook nog langskomt op de camping, kan de zomer niet meer stuk. Maar wanneer ze weer thuis zijn, blijft er van dat geweldige gevoel weinig meer over.

Soms gebeuren er dingen waar je geen vat op hebt. Die je niet verwacht had. Waardoor je even niet meer weet wat je moet doen, wie je bent, wat er belangrijk is. Op die momenten heb je iemand nodig, ook al weet je dat zelf misschien nog niet.
+


Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Fictie 15+
Fictie 13-15 jaar
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Van Goor
Eerste editie
21 juni 2019
Laatste editie
20 juni 2019
ISBN
9789000367887 , 9789000367894


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Laurie
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (10)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

De wereld is meer dan voetbal alleen

door: Marloes 1 like

Jim en Jabbar zijn al jaren vrienden. Ze voetballen samen bij PSV en zijn uiterst getalenteerd. Jim ontdekt echter dat er meer is dan voetballen alleen: ‘Maar toen onze vaste centrale verdediger in de tiende thuiswedstrijd van het seizoen geblesseerd uitviel, was ik niet de speler die langs de lijn...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Match

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.