Geslaagd debuut
Nog nooit iets gelezen van Mariska Noordeloos, dus ben ik begonnen met haar debuut. Ik had goeie recensies gelezen en daar sluit ik mij volmondig bij aan.
Het verhaal begint nogal emotioneel met het overlijden van het dochtertje van Ellis. Haar huwelijk loopt op de klippen en om deze trieste periode te verwerken gaat ze met haar hartsvriendin op vakantie naar Egypte.
Het duurt wel even vooraleer het thrillergehalte naar boven komt, maar dan gaat het alleen maar naar boven. Ik vond het een goed verhaal, leest heel vlot, geen moeilijke verhaalstructuren. Je leest het boek binnen de kortste keren uit. Het is een thriller maar zeker geen nagelbijter. Het plot vond ik heel onverwacht en misschien wel wat ongeloofwaardig maar het is fictie natuurlijk.
De auteur heeft mij overtuigd om nog andere boeken te lezen!
De auteur heeft mij overtuigd om nog andere boeken te lezen!