De vijde kamer
De vriendengroep van de tweelingzussen Claire en Margot is een weekje weg voor een vakantie, zoals ze dit nu al een aantal jaren doen met een aantal bevriende koppels. In totaal zijn ze met 4 koppels. De vriendengroep is uitgegroeid van 3 vrienden die elkaar kennen vanuit de studententijd en door de jaren zijn hun partners en de tweelingzus van Margot, Claire erbij gekomen.
Deze keer gaat het echter fout want op een ochtend wordt één van hen dood aangetroffen. De beide zussen verdenken elkaar van de dood van deze persoon, maar wanneer dit uitgeklaard en uitgesproken is, blijkt toch nog iemand anders verantwoordelijk te zijn voor de dood van hun dierbare vriend(in). Ze beginnen aan hun eigen onderzoek en ontdekken al gauw dat niets is wat het lijkt.
Is dit het einde van de vriendengroep?
Het boek is heel goed geschreven, met een verrassende en goed uitgewerkte plot, maar de dialogen die opgenomen zijn in het boek tussen de verschillende personages, zijn wat mij betreft soms wel wat te lang en intensief uitgewerkt en maken dat het boek soms wel wat té langdradig wordt.
Is dit het einde van de vriendengroep?