interessant en waardevol

Ik heb het boek gelezen. Ik vond het een interessante boek .Het is een boek dat gaat over hoe je om kunt gaan met leiden. Het boek bestaat uit gedichten die verschillend zijn en die allemaal gaan over het thema leiden.
Ik vond het een interessant boek omdat het me aan het denken heeft gezet, waarom het mij aan het denken heeft gezet is dat jezelf vergelijkt met anderen die ook lijden. Het boek heeft me geholpen om op een andere manier naar lijden te kijken en het te zien als iets dat het ook super goed kan zijn. Ik heb ervan gezien dat lijden ook veel nodig is om sterker te worden in het leven en te groeien.
Het is totaal geen boek dat moeilijk geschreven is en moeilijk te begrijpen is, het is juist het tegenovergestelde ervan. De gedichten zijn heel herkenbaar en spreken tot de verbeelding. Waar het boek uit bestaat is dat elke deel wel een eigen thema, daarbij bestaan ze uit verschillende delen. Daardoor heb je er eigenlijk geen moeite met het lezen.
Wat ik bijzonder waardevol vond aan dit boek, is dat het niet alleen over het lijden zelf gaat, maar ook over het omgaan ermee en het betekenis geven. Dit boek laat zien hoe belangrijk het is om contact te maken met anderen en om hulp te vragen wanneer dat nodig is. Het laat ook zien dat het belangrijk is om dankbaar te zijn voor de kleine dingen in het leven, zelfs als je lijdt.

Uiteindelijk vond ik dit boek een waardevol boek dat me aan het denken zette over hoe pijn te verwerken en betekenis te geven. Ik zou dit boek zeker aanraden aan anderen die geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Meer recensies van Hebban in de Klas