Geheimen komen boven water

Henny Valkenberg 11 februari 2025
Annet Hulst – Onder water

Ik was wederom een van de gelukkigen, die deze thriller als E-book ontving van Vrouwenthrillers/De Crime Compagnie in ruil voor een recensie. Wederom bedankt hiervoor.

De hoofdpersoon in het boek, Joy, verliest haar baan en moet daarom noodgedwongen weer bij haar ouders wonen. Door ervaringen uit het verleden is dit voor Joy geen prettige omschakeling. Er komen herinneringen terug en dat zijn geen prettige herinneringen. O.a. zoals aan haar eindexamenperiode en aan een leraar, herinneringen die wil ze vergeten. Maar dan krijgt ze ook nog een dreigbrief en de auto van de leraar wordt gevonden, uit het water opgehaald.
De cover van het boek maakt veel duidelijk, water en een auto in dit water. Het verhaal heeft twee hoofdpersonen: Joy en Hij. Het is heel duidelijk wie Joy is en dat ze geheimen heeft. En deze Hij zit achter Joy aan en het wordt tijdens het boek duidelijk dat hij ook het geheim van Joy kent en tegen haar gebruikt. Dus de spanning wordt opgebouwd. Het boek vertelt het verhaal vanuit het perspectief van Joy en van Hij. Bijna aan het einde van het boek werd mij duidelijk wie Hij was. De spanning in het boek werd dus goed opgebouwd. Boek met veel plezier gelezen en nieuwe boeken van deze auteur zal ik zeker willen lezen.

Meer recensies van Henny Valkenberg