Elke stap brengt ons dichter bij ons doel.
Mooie kaft die de lezer uitdaagt om het boek te lezen.
De titel is wel iets te ver gezocht. Zoveel moorden zijn er niet om een put te vullen.
De strijd tussen Sherlock Holmes en Arrowood en Barnett worden in de krant uitgevochten. Dit is een bijkomend element in dit verhaal.
Bv. Arrowood is geen Sherlock. Het ons niet gelukt ook maar één verslag te vinden van een misdaad die hij heeft opgelost.
Arrowood krijgt een opdracht van de familie Barclay. Hij moet de dochter terughalen bij de familie Ockwell
Dat lukt hem niet maar toch gaat hij door.
Gillie die hij heeft ontmoet tijdens zijn eerste opdracht is verdwenen.
Ook de kleindochter van Gillie is bezorgt.
Slecht nieuws want Gillie is gedood. Een totaal andere zaak.
Toch is er een link tussen de twee zaken.
Arrowood kan toch de moordenaar vinden alhoewel de lokale politie hem tegenwerkt.
Ook de fraude in een gesticht komt ook aan het licht dat ook een geweldige verhaallijn is.
Spannend tot het einde met op het einde een mooie rechtszaak.
Leuk om nog eens een thriller te lezen uit de tijd van Sherlock Holmes maar met twee andere detectives.
Dat lukt hem niet maar toch gaat hij door.
Gillie die hij heeft ontmoet tijdens zijn eerste opdracht is verdwenen.
Ook de kleindochter van Gillie is bezorgt.
Slecht nieuws want Gillie is gedood. Een totaal andere zaak.
Toch is er een link tussen de twee zaken.
Spannend tot het einde met op het einde een mooie rechtszaak.