Gerechtigheid is geen genoegdoening, het is de waarheid in beweging.
De kaft is mooi en opvallend, maar de link met het verhaal.(?)
De titel is OK.
Het derde deel in een trilogie.
Bestaat uit vier delen het derde deel.
Dat inspecteur Jon en Antonia Scott trekken aan het langste einde wat was te verwachten in de strijd tegen de witte koning.
Dat er een einde moest komen aan de strijd tussen Antonia, aan de ene kant, en Sandra Fajadro en de witte koning, aan de andere kant, is normaal want we zijn in het derde deel van een trilogie.
De schrijver gunt zich wel wat vrijheden.
Drie opdrachten moeten binnen een tijd uitgevoerd worden of Jon sterft. De wijze waarop dat zou gebeuren is al zeer bijzonder.
De eerste twee opdrachten uitvoeren binnen een bepaalde tijd is onmogelijk en dat komt uit maar er komt geen sanctie voor Jon. Vreemd.
Er is wel humor in het verhaal er zijn mooie stukken.
plot:4
leesplezier:3
spanning:3
originaliteit:3
Veel leesplezier met Jon en Antonia met hun strijd tegen de witte koning.
De titel is OK.
Het derde deel in een trilogie.
Bestaat uit vier delen het derde deel.
De schrijver gunt zich wel wat vrijheden.
Er is wel humor in het verhaal er zijn mooie stukken.
plot:4
leesplezier:3
spanning:3
originaliteit:3
Veel leesplezier met Jon en Antonia met hun strijd tegen de witte koning.