Gedegradeerd, door het slijk gehaald., kapotgemaakt. Allemaal omdat ze verlieft werd op de verkeerde man.
De kaft is goed en mooi.
De titel is vreemd. De oorspronkelijk titel: Gallows Wood is beter gekozen.
Het eerste deel in de serie van Lucy Halliday en haar speurhonden.
Een zeer goed en spannende politieroman die bestaat uit drie delen.
Ik hoop dat louis de lat niet te hoog heeft gelegd in haar eerste deel om in de volgende boeken hetzelfde niveau te halen. Het eerste deel is zeer goed.
Proloog i voor mij overbodig.
Lucy en haar hond, Moss. Krijgen een opdracht. Het lijk is gevonden in Gallows Wood en hier stopt haar werk.
Zij was inspecteur maar is gedegradeerd.
Jack Ellis, nieuw, doet het onderzoek met een beperkt team waar Lucy baas van was.
Lucy haar man is reed twee jaar spoorloos, onderzoeksjournalist. zij denkt dat hij dood is en zijn VW -camper uit 1986, is ook nog niet teruggevonden.
Het eerste lijk krijgt een naam en intussen vindt Lucy een tweede lijk in Gallows Wood.
Tijdens het verder onderzoek vinden ze het lijk van Nico, de man Lucy.
Eindelijk maar minder goed van Lucy want men verdenkt haar van moord op haar man.
Gaat Lucy vrij uitgaan en gaan ze de dader(s) vinden van de andere lijken?
Een aanrader want het een zeer goede en spannende politieroman.
plot:6
spanning:5
leesplezier:5
originalteit:6
Veel leesplezier met Lucy en haar hond, Moss.
De titel is vreemd. De oorspronkelijk titel: Gallows Wood is beter gekozen.
Het eerste deel in de serie van Lucy Halliday en haar speurhonden.
Een zeer goed en spannende politieroman die bestaat uit drie delen.
Proloog i voor mij overbodig.
Zij was inspecteur maar is gedegradeerd.
Tijdens het verder onderzoek vinden ze het lijk van Nico, de man Lucy.
Gaat Lucy vrij uitgaan en gaan ze de dader(s) vinden van de andere lijken?
Een aanrader want het een zeer goede en spannende politieroman.
plot:6
spanning:5
leesplezier:5
originalteit:6
Veel leesplezier met Lucy en haar hond, Moss.