Het leven verloopt niet altijd zoals men verwacht.
De kaft en het verhaal?
Een betere titel kon men niet kiezen.
De titel is zeer toepasselijk op Thomas Berg waarvan we nieuwe aspecten leren kennen, namelijk de mens.
Het verhaal bestaat uit 4 delen.
deel 1:
Leuven. Lijk op een bouwwerf. Een voorstel van Freya, vriendin van Thomas. De eerste keer dat Thomas moet kiezen en twijfelt. Verder het aanbrengen van de verschillende personages en hun relaties onderling.
deel2:
Simon Bone, tweede slachtoffer en broer van Freya. Heeft als gevolg dat Thomas het onderzoek niet mag doen. Wie van het team dan? Tweede maal dat Thomas twijfelt, namelijk over zijn keuze.
Deel 3: Nieuwe elementen komen aan de oppervlakte die het ingewikkeld maakt. Is er link tussen de twee zaken?
De breuk tussen Thomas en Freya. Een probleem opgelost en ook probleem twee. Zie deel 4.
Deel 4:Thomas kan nu beide zaken terug onderzoeken en denk de dader en de motivatie te kennen.
plot:6
leesplezier:5
spanning:5
originaliteit:6
Veel leesplezier met Thomas Berg en zijn twijfels tijdens zijn zoektocht naar de dader.
Een betere titel kon men niet kiezen.
Het verhaal bestaat uit 4 delen.
deel 1:
deel2: