Een sterfgeval met drie verantwoordelijke of drie sterfgevallen met één verantwoordelijke.
De titel is wel vreemd voor dit verhaal.
De kaft is zeer kleurrijk en zal zeker opvallen tussen de andere boeken. Ook de afbeelding op de kaft is zeer belangrijk in het verhaal.
We hebben redelijk wat personages en dus wel wat relaties.
Bij de start van het verhaal is het dus belangrijk aandachtig te zijn.
Annie Adams, gaat in het huis van een oude tante wonen, Frances, nadat zij is vermoord.
Een waarzegster, Peony Lane, geeft Annie het advies om deze plaats te verlaten of schuldig gevonden te worden van een moord.
De voorspelling komt uit.
Peony Lane, is vermoord in de serre die bij het huis, Graversdown Hill, behoort, terwijl Annie daar woont.
Crane, rechercheur, verdenkt Annie.
Annie blijft niet bij de pakken zitten en met info uit dagboeken en dossiers van haar tante Frances begint zij haar eigen onderzoek.
De info uit het verleden zal dus de puzzel moeten helpen oplossen.
Een aanrader.
plot:4
leesplezier:4
spannig:4
originaliteit:4
Veel leesplezier mat Annie en haar vriendin Jenny die het verleden volledig uitbeent.
We hebben redelijk wat personages en dus wel wat relaties.
Bij de start van het verhaal is het dus belangrijk aandachtig te zijn.
De voorspelling komt uit.
Crane, rechercheur, verdenkt Annie.
De info uit het verleden zal dus de puzzel moeten helpen oplossen.
Een aanrader.
plot:4