Advertentie

Zeer juist. Jack en Laura uit Chicago. Bezochten las Vegas. Dan wilde ze een tochtje maken door de Mojavewoestijn waar Las Vegas in ligt. In deze woestijn zal als gebeuren.
Ter info. Als men van LA naar Las Vegas gaat men door de Mojave dessert en death valley, highway 95 naar Las Vegas. Death valley, 7800 km2 en 86 meter onder de zeespiegel. Wanneer men daar is. Bezoeken!!.De strip. Mooi in de avonduren, minder in de dag. Wat wel mooi is, is de tocht langs de hotels en in de avonds de dansende fonteinen.
Terug naar het verhaal; Jack en Laura geraken vast te zitten in de woestijn. Zij worden gered door Boots. Wie is echter deze oude man met al zijn levenservaring waar Jack het moeilijk mee heeft.
Molly, weggelopen van thuis komt in de handen van een seriemoordenaar Colten Colten staat onderdruk van Seth. Wie is Seth? vergelijkbaar met Boots, maar minder goed karakter.
Veel vragen. Zal Molly gered worden? Geraken, Jack en Laura terug in de bewoonde wereld? Zal Colten gevonden worden door d politie?
Spannend vanaf het begin. Zeer goed en zeker een aanrader voor een debuutthriller.

Reacties op: De woestijn kan je parten gaan spelen.

24
Niemandsland - Samuel Parker
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners