Onheilspellend
Orakel is het tweede boek in deze serie, maar kan ook als alleenstaand gelezen worden. De schrijfstijl van de schrijver zorgt er bij me voor dat een genre dat ik niet echt vaak lees, zo gemakkelijk en intens leest dat ik er gewoon niet mee wil stoppen. Zijn boeken zijn zo toegankelijk. Bij elk van zijn boeken vraag ik me af waar hij deze ideeën van krijgt, de verhalen samenbrengt.
Ook in Orakel wordt de normale wereld gepaard aan die van de paranormale, met personages die zo goed opgebouwd zijn, de hoofdpersonages echt pakkend. Een verhaal die meeslepend, onheilspellend aanvoelt en ik kan niet wachten om meer van deze schrijver te lezen.
De boeken zijn trouwens ook niet gemaakt van witte pagina's met een verhaal. De cover is prachtig, de hoofdstukken worden gemaakt door prachtige tekeningen.