Terug naar de vroegere stijl!

Icegini 29 november 2025
Nummer 29 in de Scarpetta-serie lijkt de serie te zijn waarin ze meer terugkeert naar haar nieuwere stijl, maar zonder de overmatige uitleg van elk hulpmiddel en elke afkorting. Patricia Cornwell doet altijd uitgebreid onderzoek en probeert de meeste dingen die ze beschrijft uit te leggen, wat geweldig is. Maar haar laatste twee boeken legden dingen te vaak en te veel uit, waardoor het verhaal minder vloeiend werd. Ik vond het juist prettiger om het in haar meer vroegere stijl te lezen. Het boek is prima los te lezen, maar je mist wel alle opbouwende achtergrond die zoveel toevoegt aan de personages en hun verhalen. Sharp Force was een interessant, soms griezelig goed verhaal dat veel te snel voorbij was! Ik kijk al opnieuw uit naar de volgende!

Meer recensies van Icegini

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.