Advertentie

Aan de start van dit boek had ik mijn twijfels, dit vooral gezien de schrijfster vanaf het begin koos om continu te switchen van het heden naar het verleden. Ik ben persoonlijk niet echt een fan van boeken die zich lang geleden afspelen, dat trekt op een of andere manier niet zo mijn aandacht. Echter had het lezen van de achterflap me overtuigd en ik besloot het boek een kans te geven.

Wat ben ik ontzettend blij met die keuze, want het boek heeft me in alle opzichten verrast. Ik had weinig verwachtingen van het boek, gezien ik eigenlijk niet erg bekend was met de schrijfster. Ik meen ooit boeken van haar gelezen te hebben, maar ik wist hier weinig tot niks meer van dus besloot ik het als thrillerliefhebber zeker een kans te geven.

De schakelingen van het verleden naar het heden zijn ontzettend goed bedacht achteraf gezien. Het zorgt ervoor dat het makkelijk te lezen is, dat de spanning erg hoog blijft en het laat je vooral op het puntje van je stoel zitten. Je vraagt je continu af wat ze met elkaar gemeen hebben, komt tot nieuwe ontdekkingen en als je denkt dat je weet hoe het gaat eindigen..

Nadat ik dacht dat ik zeker was van het einde en snel doorlas op zoek naar de bevestiging hiervan, sleurde de schrijfster me weer een totaal andere kant op door een enorme plottwist en daar bleef het niet bij..

Het boek is ontzettend goed bedacht en uitgewerkt en slingert je werkelijk alle kanten op waardoor je het boek ondanks voorspellingen die al dan niet blijken te kloppen toch weer voor enorme verrassingen staat.

Ik kan nog zoveel meer zeggen over het boek, maar het heeft me vooral verrast en overtreft al mijn verwachtingen. Ik ben ontzettend blij dat de schrijfster gekozen heeft voor de afwisseling van het verleden en het heden, want dat maakt het boek ondanks mijn verwachtingen juist fantastisch. Ik zou het boek dus zeker aanraden en ben ontzettend benieuwd naar haar andere boeken!

Reacties op: ‘Een in alle opzichten verrassend & ontzettend goed boek!’

251
Vreemden in de nacht - Judith Visser
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker