Meditatie luisterboek

Inge1970Reads Inge1970Reads
6 apr 2026

Het was weer eens wat anders. Een blogtour voor een meditatie audioboek. Dus ik was erg benieuwd.

Ik ben gek op luisterboeken en luister ze vaak terwijl ik mee lees met een fysiek boek. Dit was uiteraard bij deze niet het geval.

Ik ben niet iemand die veel aan meditatie doet. Maar het was niet mijn eerste keer met een meditatieboek.

Dit luisterboek heeft mooie maar subtiele achtergrond geluiden en neemt je mee in een reis door de natuur en naar de diepte van de aarde. Het zorgt ervoor dat je de plekken voor je ziet. En de rust ervaart. De stem is zacht maar hoog. Dus dat is wellicht niet voor iedereen direct fijn. Maar net als mediteren went ook een stem.

Voor mensen die graag mediteren zeker een aanrader. Maar ook voor een kennismaking met meditatie leent dit audiobook zich goed.
Ik ben iig benieuwd geworden naar haar andere meditatie sessies. Dus zal ik ze zeker eens gaan luisteren.

Janine is naast dierentolk en coach en healer ook auteur van vnl ecothrillers.

BTW. We lezen met de leesclub @samenlezenwe ook haar thrillers. Dus als je daar in geïnteresseerd bent, kan je daar bij aansluiten.
Kijk ook eens op haar website luisterennaardieren

Meer recensies van Inge1970Reads