Boeiend
Deel 2 dadelijk na deel 1 gelezen. Het verhaal gaat gewoon verder. Het blijft erg boeiend. Ik las graag het doen en laten van de schilder, een fijn man. Enkel het stukje wanneer hij Marie moet gaan redden en in de kamer van Tomohiko Amada met Langsmoel in het luik verdwijnt, vond ik persoonlijk wat minder. Het duurde te lang, werd wat flauw en begon wat te vervelen.
Alles van de wat vreemde figuur Menshiki vond ik superinteressant! Daar had ik nog meer van willen te weten komen en nu nog vraag ik me af hoe het met hem verder gaat :). Leuk was de kleine inkijk in zijn gedisciplineerde leven wanneer Marie in zijn huis verblijft.
Het einde had ik niet verwacht maar ik was er wel blij om. Hij lijkt me gelukkig te zijn!