Mooi!
Ik heb het boek in 't Engels gelezen. Normaal gezien lees ik niet in het Engels maar ik had het boek gekregen, dus voelde me wat 'verplicht' om het wel te doen en daar ben ik heel blij mee. Het is heel erg bevallen want de taal was niet te moeilijk. Af en toe een woordje gaan opzoeken, maar dat maakte het zelfs nog leerrijker.
De Ilias heb ik nooit gelezen en uit mezelf zou ik zo'n boek nooit kiezen omdat zo'n verhalen mij niet echt interesseren maar dit keer was ik heel geboeid! Waarschijnlijk vond ik het interessant omdat het vanuit de vrouwelijke kant werd verteld, wat meestal minder aan bod komt. Ik zat helemaal zelf in het kamp en het greep me echt aan.
Ben nu helemaal in de ban van de Trojaanse oorlog, de goden en godinnen, de veldslagen,... waarvan ik ongetwijfeld nog meer wil lezen. Door dit boek is er toch weer een nieuwe wereld voor mij opengegaan.