Een verhaal met heerlijke humor
Dit verhaal lazen we samen met de leesclub @samenlezenwe van @inge1970reads. En hebben we daarna samen met elkaar besproken. En het leuke was dat Jade zelf ook bij de bespreking aanwezig was. De bespreking was weer super gezellig en we hebben de hoogte punten van het verhaal met elkaar besproken. En we kregen heerlijke aanvullingen van Jade zelf.
Dit is het derde deel om de serie.
Het was al weer even geleden dat we de eerste 2 delen hadden gelezen hierdoor wist ik niet helemaal meer wat er in de andere delen was gebeurd. Het verhaal is op zich ook als stand alone te lezen maar leuker als je de andere delen ook leest. Soms wordt er toch even terug verwezen naar de andere delen. En was het voor mij hierdoor een paar keer oh ja momenten en kon ik het mij weer herinneren.
In dit verhaal volgen we roos die werkt als leerkracht op de basisschool. Ze worsteld erg met zich zelf nadat ze uit een nare relatie komt. Ze wil graag alles volgens lijstjes en perfectionisme doen. Maar is het leven wel te plannen. En moet je het soms niet allemaal even loslaten?
Het boek las weer heerlijk weg en de humor in combinatie met de schrijfstijl maakte dat ik weer volop genoot van het verhaal. En heb dan ook regelmatig hardop moeten lachen om de gewedlige uitspraken. Hoe verzin je het. En ben dan ook zeker nieuwschierig naar het laatste deel in de serie de eeuwige twijfelaar. Die al klaar staat om gelezen te worden. Ook deze gaan we weer samen lezen met de leesclub. Hou jij van een heerlijk feelgoodverhaal meg diepgang en humor dan is deze serie zeker iets voor jou.