mini-review

Jaimy Smeets 01 september 2023 Auteur
In het derde deel in de mega populaire ‘Dit is’-serie wordt Vivienne ontzettend op de proef gesteld. Ze wordt niet verliefd, nooit. En zo kennen we haar ook al vanuit de andere verhalen. Maar Mark blijkt iets te hebben, dat ze vaker dan één keer wil. Ze verbreekt haar regels voor hem, maar een relatie zal ze nooit willen. Mark is ontzettend op zijn privacy gesteld, maar voor Vivienne wil hij alles over boord gooien. Hij moet en zal haar hebben, maar hij doet niet aan betekenisloze sex.
Het is heerlijk om Vivienne eindelijk beter te leren kennen. Ze is een ontzettende losbol, maar daar blijkt dus meer achter te zitten. Geheel in Viviennes stijl heeft het boek zeer pikante scènes, maar de afwisseling met de emoties en humor maakt het boek zo veel meer. De levens van Vivienne en Mark komen steeds meer samen en het had geen mooiere match kunnen zijn. ‘Liefde’ is een absolute 5-star-read!

Meer recensies van Jaimy Smeets