Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Boeiend en tegelijkertijd mistroostig verhaal

Janneke Bouwman 10 juni 2023
David Hewson heeft met Het derde zusje een boeiend verhaal afgeleverd maar het is ook mistroostig: er gaat zoveel mis in het leven van Kim en Mia - door de hand van anderen - dat je je afvraagt welke kansen ze hadden kunnen hebben in een andere omgeving.
Rechercheur Vos en zijn partner Laura Bakker, geholpen door collega's Dirk Van der Berg en Aisha Refai, moeten door een ware poel van drek worstelen om deze zaak op te lossen.

Het derde zusje in een waardige opvolger van de eerdere twee delen in de serie met Vos en Bakker. Een fijne policier met levensechte personages en een mooie, ingewikkelde plotlijn. Door nauwgezet de ontwikkelingen te volgen is de richting van de plot op zich niet moeilijk te raden maar is het juist de uitwerking van het totaalplaatje die er een boeiend en tegelijk mistroostig verhaal van maakt met op het eind alleen maar verliezers.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Janneke Bouwman