Lotgenoten.

Janneke 16 augustus 2025
Review Tijd

Lotgenoten van Marit vanström.
Jeetje wat was dit een goed boek zeg!!

We volgen criminoloog Jackie en oud collega Joszef.
Dit is een deel 2 en speelt zich af een jaar later na wat er is gebeurd in deel 1.(huisgenoten)
Zelf heb ik dat boek niet gelezen (want wist niet dat dit een deel 2 was) maar je komt er heel snel in. Ik raad je natuurlijk wel aan om deel 1 ook te gaan lezen.

Melanie is een influencer die alles post wat ze op een dag doet en krijgt vaak samenwerkingen met bedrijven waarbij ze iets moet unboxen op camera voor geld. Zo staat haar hele leven online en met een beetje zoeken naar kenmerken op de achtergrond kan er iemand zijn die haar zo kan vinden waar ze woont en biedt haar een all inclusive vakantie, maar wel zonder telefoon of andere communicatie middelen. Een heerlijke digitale detox week. Toch... ?

Het boek begint al goed en de karakters zijn sterk en goed geschreven. Je zit al gelijk in het verhaal.
Het is spannend en een race tegen de klok. Jackie is slim en Joszef heeft jarenlange ervaring dus een hele goeie combi.
Het heeft verschillende POV's en korte hoofdstukken. (Heerlijk!) Dus je vliegt er doorheen en omdat het zo spannend is blijf je maar doorlezen.

Dit boek had ik binnen 2 avonden uitgelezen. Want WAUW! Dit was mijn eerste boek van Marit vanström en ik heb zo'n gevoel dat dit een autobuy auteur gaat worden.

Ik heb dit boek 5 sterren gegeven.

Dankjewel Harper Collins/ World of thriller dat ik dit recensie exemplaar heb mogen ontvangen.

Meer recensies van Janneke