Advertentie

Midden in een reeks beginnen is een optie, zeker met het boek “Broken Throne” geschreven door Victoria Aveyard. Broken Throne is een tussenboek van de Red Queen serie. De kaft ziet er prachtig uit met een kroon voorop, en het boek zelf telt ongeveer 500 bladzijdes.

In de 500 bladzijdes, worden verhalen afgewisseld door paarse pagina`s. De paarse pagina`s geven extra informatie weer zoals geschiedenisstukken als stambomen.
Het boek bevat zes afwisselende verhalen met verschillende karakters, die soms terugkeren in een ander verhaal.

Doordat de zes verhalen verschillend geschreven zijn in schrijfstijl leest het boek heel makkelijk. Het ene verhaal is in een romantischere stijl en het andere verhaal juist in een politieke zakelijke vorm geschreven waardoor de lezer steeds door blijft lezen.

Naast de stijl wisselt ook het verhaalmotief in de verschillende verhalen. Het ene verhaal draait meer om romantiek (zoals het verhaal van Mare en Cal) terwijl andere verhaal meer draait om familiecomplicaties (Maven en Cal,
Coriane).

Dit boek is een echte aanrader als je fan bent van fantasy. Daarnaast maakt het niet uit dat het een tussenboek is want daar merk je niks van in het leesproces. Door dit boek te lezen word je nieuwsgierig naar de hele Red Queen serie!

Reacties op: Broken Throne een echte aanrader!

19
Broken Throne - Victoria Aveyard
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker