Advertentie

Na het boek Onder de sterren van Montpellier van Marina Folkers was ik erg benieuwd naar haar volgende boek. De cover van het boek spreekt mij erg aan. Het heeft een romantische sfeer en past bij het boek.

Het boek gaat over Lucie en David. Lucie haar leven staat op de kop door het overleden van haar man. Ze vertrekt halsoverkop naar Zuid-Frankrijk. In Zuid-Frankrijk zit David niet te wachten op de komst van Lucie.
Als lezer word je direct meegezogen het verhaal in. De start van het verhaal roept vragen op wat er aan de hand is met Lucie. En wat is er voorgevallen in het verleden waarom Lucie graag naar David wil maar David haar juist niet wil zien?

De schrijfstijl van Marina is zeer prettig. Ze beschrijft de situatie uitgebreid zodat je je kan inleven in de situatie maar laat ook genoeg over aan je eigen verbeelding. Wat erg prettig is dat er ook hoofdstukken vanuit het perspectief van David geschreven zijn. Daardoor weet je als lezer soms al meer dan de hoofdpersonen zelf. Wat een prachtig boek, ik kijk uit naar de volgende boeken van Marina.
Dit boek krijgt van mij 5 sterren.

Reacties op: Meer dan ooit

102
Meer dan ooit - Marina Folkers
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker