Aangrijpend
Recensie ‘Breukijnen van Goud’ van Jeannette van der Veen
Dit boek heeft veel indruk op mij gemaakt. Het thema seksueel geweld raakt mij diep. Door een prachtige verhaallijn heen wordt de gebrokenheid van de mensheid zichtbaar. Een rauw thema met veel lijden en dood wordt gaandeweg verteld. Het is prachtig geschreven en je vliegt door het verhaal heen. Gods liefde en genezing wordt zichtbaar in het herstel en de liefdesgeschiedenis van de hoofdpersonen. Het is een must Read voor slachtoffers en daders van seksueel geweld maar ook als je je hier niet in de eerste plaats kunt herkennen, is het een aanrader om te lezen. Ik kan niet achter alles staan in wat de schrijfster schrijft maar desondanks heb ik wel respect voor het verhaal en heeft het me echt geraakt.