Wat een humor!!!
Zeb staat in een lange rij, waar ze superkrachten uitdelen. Hij staat daar met Barry en Margarine. Helaas staan ze achter de kont van een buffel, dus zien ze verder niets. Ook degene die de superkrachten uitdeelt ziet hem en zijn twee vrienden niet. Daarom krijgen ze uiteindelijk superkrachten die ze zelf niet bedacht hadden als superkracht. Zeb is zeer teleurgesteld. Anderen doen de ene heldendaad na de andere, maar wat kan hij doen? En dan opeens, bedenkt hij een plan.
Ik weet hoe ik pastasalade moet maken, Barry kan de menu’s schrijven, en zo kunnen we SAMEN in het café werken.
Dat is een geweldige idee, Marga. Dan kan ik van die mooie opschriften maken zoals op krijtborden bij sjieke restaurants.
Maar ik wil helemaal niet in een stom café werken. IK WIL EEN SUPERHELD ZIJN! Hoe kan ERUITZIEN ALS EEN ZEBRA nou nuttig zijn als je in een café wil werken?
De verschrikkelijke drie is echt een hilarisch trio. In dit eerste deel: De wannabe superhelden, krijgen ze superkrachten toebedeeld. En dat zijn wel hele bijzondere superkrachten. Deze krachten zorgen voor hilarische situaties. Ik vind dit echt een komisch boek en denk dat er veel kinderen zullen zijn die dit graag zullen lezen. Swapna Haddow heeft deze serie geschreven in het Engels en het is vertaald door Jan Hazevoet. De zeer grappige illustraties zijn van de hand van Minke Stapleton. Ik hoop dat er nog vele delen zullen volgen.