Meer een duistere roman dan een feelgood
Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: dit was niet mijn “cup of tea”.
Ik had helaas geen klik met de personages. Ik begreep hun keuzes en gedachten totáál niet. Spice in een boek kan ik echt wel waarderen…, maar in dit verhaal waren de omschrijvingen voor mij hier en daar te grof en plat.
Ondanks dat het boek niet mijn ding was heb ik het wel in een paar dagen uitgelezen. De schrijfstijl is niet ingewikkeld. Elk hoofdstuk heeft een titel, dat vind ik altijd heel leuk in boeken. De verhaallijnen vallen netjes samen, maar zijn hier en daar voorspelbaar. Het plot wat betreft de Poppenspeler was wel een verrassing.
Ik denk dat dit boek bij je past als je meer houdt van duistere romans dan van vrolijke feelgood.