Rollercoaster van emoties
Wat ik nog weet van het vorige boek is dat er verschillende lagen in zitten en verschillende tijdsperiodes. Ook bij dit boek was dat het geval. In het begin was het wennen, maar op een gegeven moment zat ik er zo in, dat het moeiteloos schakelen was tussen de perspectieven en de tijdsperspectieven. Doordat Clare Leslie Hall gebruik maakt van deze tijdsprongen weet je dat er iets is gebeurd en langzaamaan kom je er achter wat voor verhaal er achter zit.
Het boek greep me, nadat ik gewend was aan de sprongen in tijd, ontzettend! Ik wilde weten wat het hele verhaal was en waarom Catherine niet meer wil praten. Verschillende boekensites geven aan dat het een duistere thriller is, maar ik vind dit geen goede beschrijving. Het is naar mijn idee meer een roman, het gaat ook grotendeels om een liefdesrelatie.
Bepaalde wendingen vond ik goed gevonden, al had naar mijn idee het verhaal van Jack achteraf iets verder uitgediept mogen worden.
Een erg mooi en gelaagd liefdesverhaal, waarbij je goed kunt zien wat bepaalde acties uit het verleden kunnen doen in het heden.