Geweldige kennismaking
Ik had nog nooit eerder een boek van Freida McFadden gelezen, ondanks dat deze auteur op dit moment ontzettend ‘hot’ is. Ik heb wel vele boeken voorbij zien komen, maar nog nooit heb ik er 1 opgepakt. Hoe leuk is het dan dat ik mee kon doen aan de leesclub van Ilona, zodat ik ook eens met deze auteur kennis kon maken?
De kennismaking was echt geweldig. Ik heb het boek verslonden! Vanaf de eerste bladzijde had het verhaal me te pakken. Door de perspectief wisselingen word je op een gegeven moment een bepaalde richting op geduwd qua verhaallijn, maar uiteindelijk is niets wat het lijkt.
Ik heb zo moeten lachen om de column stukjes van Debbie. De adviezen die ze geeft! Heerlijk! Gelukkig worden zulke vraag&antwoord niet in real life gepubliceerd, want dat zou de samenleving denk ik niet helemaal ten goede komen... Alhoewel... Het geeft wel weer dat vrouwen zich niet meer moeten laten ondersneeuwen door mannen en dat is denk ik tegenwoordig wel een belangrijk thema. Dat vrouwen er ook mogen zijn!
Een super kennismaking met Freida McFadden!
Een super kennismaking met Freida McFadden!