Maffia Romance ten top

Joyce 16 december 2025
Mega maffia romance ten top! Wat heb ik gesmuld van dit verhaal. Qua maffia gebeuren zit er in dit boek misschien net iets minder actie in, maar die actie kwam zeker op een ander punt naar buiten.

Je moet tijdens het lezen van deze serie tegen expliciete seksuele scenes kunnen, maar na een aantal jaar bookstagram en als reviewer van enkele spicy boeken, ben ik wel wat gewend. Ik lees door zulke passage met gemak heen. Ik kon daarom echt genieten van het verhaal tussen Skye en de mannen. De dynamiek tussen hen speelt een grote rol in dit boek. Je voelt gewoon de liefde tussen hen.

Die dynamiek zorgt er ook voor dat alle obstakels die ze tegen komen, ze die samen aan gaan. Door gebruik te maken van verschillende perspectieven bij verschillende hoofdstukken, duik je in de hoofden van alle 5 de personages. En ook al heet dit boek ‘Colton’, het draait niet alleen om hem. En dat is zo mooi eraan.

Ik kan niet wachten tot het volgende deel, hopelijk die van Phoenix (mijn favoriet!)

Meer recensies van Joyce