Heerlijk vermaak
Heerlijk om alvast weer over warmere dagen te lezen, al was het in dit verhaal misschien dan weer naar de extreme kant! Want terwijl wij hier in de lichte vorst zitten, speelde het verhaal zich af tijdens een hittegolf. Af en toe kwam het ter sprake wat men droeg en dan was ik bijna jaloers, nu ik me moet verstoppen in dikke truien!
Het verhaal is leuk opgebouwd en ook minder voorspelbaar dan ik had verwacht. Natuurlijk zit er wel een klein beetje voorspelbaarheid in, maar dat vind ik niet erg. Ik lees deze Tussendoortjes namelijk ook om te ontspannen en niet om mijn brein te breken.
Ondanks de romantische switch in het verhaal, vond ik het ook erg leuk hoe Linda de spanning van de verdwenen groenten en de kuren van Nozem (de kat, geweldige naam!) heeft opgebouwd. Ik had namelijk een iets andere uitkomst verwacht, maar deze van Linda was wel erg leuk!
Ik heb me weer een paar uurtjes vermaakt met een leuk Tussendoortje!
Ik heb me weer een paar uurtjes vermaakt met een leuk Tussendoortje!