Spicy romance van de Verhalenfabriek
Spicy romance is mij totaal niet onbekend, al was dit wel een genre wat ik bij de Verhalenfabriek nog niet eerder had gelezen. Nu vind ik spicy romance zich goed lenen voor korte verhalen (meestal hoeft er niet heel erg uitgeweid te worden over zaken) waardoor ik snap waarom ze nu even dit subgenre hebben gekozen.
Maar dit verhaal draait zeker niet alleen om de spicy kant. Ik vond het vooral om de muren draaien die mensen bij zichzelf kunnen creëeren. En dat deze muren door de juiste persoon afgebroken kunnen worden.
Enige wat ik zelf niet in het verhaal had gestopt was de verwijzing naar de grote band waar Jesse in heeft gezeten. Hier wordt eigenlijk geen duidelijk antwoord op gegeven en is eigenlijk ook van ondergeschikt belang. Want hij kan gewoon goed gitaar spelen.