Genoten van dit verhaal
Een tijdje terug las ik deel twee in deze serie en ik vond het direct al heerlijk lezen. Toen ook de oproep kwam voor de blogtour van het derde deel, was ik direct enthousiast!
Ook dit deel is weer heel toegankelijk geschreven door Angelique en bevat veel personages die ook al in eerdere delen zijn voorgekomen. Hoe leuk het natuurlijk ook is om een hele serie te lezen, de delen zijn afzonderlijk ook goed te lezen.
Het boek bevat thema’s die voor veel herkenning kunnen zorgen bij lezers. Het zijn thema’s die in een normaal leven ook voor kunnen komen en de manier hoe Angelique dit heeft neergeschreven, komt heel authentiek over. Geen moment vond ik het over the top, maar bleef ze juist dicht bij de persoon. Hierdoor ging ik Livia ook ontzettend waarderen als personage.
Toch vond ik uiteindelijk het geheim vrij klein in vergelijking met bijvoorbeeld deel 2 van deze serie. Ik vond alleen dat kleine deeltje een beetje overtrokken.
Gelukkig deed dit voor de rest niets af aan het verhaal en heb ik echt genoten van dit boek!