Small town kerst romance
Als je van een small town romance houdt, is dit echt een verhaal voor jou. Gooi daar ook nog eens een kerstperiode overheen en je kunt me wegdragen!
Wat heb ik gesmuld van dit verhaal. Je leest het in dual pov (Imke & Dave(of Sivert)) waardoor het verhaal een diepere laag krijgt. Vooral het verhaal van Dave (die zich in het begin Sivert noemt, met zijn eigen redenen) vond ik erg mooi. De drang om goed voor z’n familie te zijn kwam erg goed naar voren.
Het verhaal was een erg leuke feelgood/romance, waarbij bij de hoofdstukken goed werd aangegeven wie je als lezer op dat moment volgde. Ik had persoonlijk dan voor de eerste persoon als schrijfwijze gekozen, in plaats van de derde persoon, maar dit is natuurlijk aan de auteur.
Enige nadeel was dat ik af en toe een beetje de draad kwijtraakte als Imke haar vriendinnen er waren. 1 van haar vriendinnen heet namelijk Yfke. Ik haalde ze nog wel eens door elkaar.
Verder een leuke feelgood om nog meer in de kerstsfeer te komen!
Verder een leuke feelgood om nog meer in de kerstsfeer te komen!