loved it!

JuffieInHetGroen 25 november 2023
Ik heb hem zo goed als in één ruk uitgelezen! Als je op zoek bent naar een kort verhaal waar je even lekker bij kunt zwijmelen, waarbij je eigenlijk stiekem vanaf de eerste paar bladzijdes al weet waar het heen gaat, maar dat dus niets uitmaakt. Omdat het zo heerlijk wegleest en je snel verliefd wordt op de personages uit dit boek. Op Linde die zo heerlijk zichzelf is, op haar broer die in eerste instantie een brompot lijkt, maar uiteindelijk alleen maar heel lief is voor zijn zusje en dan is er nog Abel, de prins op het witte paard? ..

Net als Cinderella probeert Linde zich anders voor te doen als ze is omdat ze denkt dat dit van haar verwacht wordt! Maar gelukkig ziet haar prins haar ook zoals ze echt is, en vind gelukkig alles aan haar leuk, gewoon zoals ze is!

Een verhaal over liefde, vriendschap en mogen zijn wie je bent. Een tikje voorspelbaar, maar met veel humor en sfeer een echte feelgood!

Tja, wat moet ik zeggen.. I LOVED IT!
Bedankt @deverhalenfabriek voor dit recensie exemplaar!

Meer recensies van JuffieInHetGroen