Vernieuwend concept kartonboek - lezen en bouwen
Jouw bos
@jonklassen
@gottmerkinderboeken
Vanaf 2 jaar
Dank aan @lmbooks.be
Dit originele kartonboek van topillustrator Jon Klassen is een pareltje.
Mooie eenvoudige en herkenbare illustraties. Geen lijn, vorm of kleur te veel.
Humor zoals we die van Jon Klassen kennen.
Een boekje om de fantasie van onze jongste 'lezertjes' te prikkelen.
Doorheen het boekje kunnen kinderen hun eigen speelplek (bos) 'bouwen'.
Dit is jouw zon.
Hij komt net op,
speciaal voor jou.
Zo begin dit boekje. Doorheen het verhaal bouw je je eigen bos op: eerst wat bomen, dan een hut, wat rotsen, een lief spook, een riviertje en een brug. Dan is jouw bos helemaal af.
De dag eindigt met de zon die ondergaat en de nacht valt. En dus is het bedtijd en tijd om te dromen over wat je morgen allemaal kunt gaan doen in je bos.
Jon Klassen is bekend van boeken als 'Ik wil mijn hoed terug' en 'De rots van boven'. Samen met Mac Barnett maakte hij onder andere het bekroonde prentenboek 'De wolf, de eend en de muis'.
#leesplezier #leesmotivatie #leesbevordering #prentenboeken #kartonboekjes #voorlezenisleuk #voorlezen #jonklassen #gottmerkinderboeken #jouwbos
#bookstagram
@jonklassen
@gottmerkinderboeken
Vanaf 2 jaar
Dank aan @lmbooks.be
Dit originele kartonboek van topillustrator Jon Klassen is een pareltje.
Mooie eenvoudige en herkenbare illustraties. Geen lijn, vorm of kleur te veel.
Humor zoals we die van Jon Klassen kennen.
Een boekje om de fantasie van onze jongste 'lezertjes' te prikkelen.
Doorheen het boekje kunnen kinderen hun eigen speelplek (bos) 'bouwen'.
Dit is jouw zon.
Hij komt net op,