Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Mooi debuut met ruimte voor groei

Ka8leen 12 september 2024
De zoensteiger. Heerlijke titel. Mooie glitterletters. Dromerige foto. Achterflap die je nieuwsgierig maakt. Alles aan dit verhaal voelt Vlaams. De schrijfstijl, de namen, de steden. Een schrijfstijl die soms iets te veel onnodige details in zich draagt en soms net de vele details geeft die je nodig hebt om diep in het verhaal getrokken te worden. Een schrijfstijl die evolueert naarmate het verhaal vordert waardoor de hoofdstukken die in het begin te lang aanvoelen, plots te kort gaan aanvoelen omdat je meer wil weten. Een personage dat evolueert van alwetend naar open. Een modern verhaal. Een verhaal dat vaart krijgt naarmate het verder gaat. Een mooi debuut al hou ik er als feelgoodlezer van als ik zelf gevoelens en oordelen kan aanvullen in mijn hoofd, daar waar het hoofdpersonage nu geen ruimte laat voor nuances. En die zoensteiger lijkt me zo´n mooi initiatief ♡!

Meer recensies van Ka8leen

Een roman die bijna uit zijn voegen barst van emotie met een prachtige schrijfstijl en onvergetelijke personages, een verhaal dat je telkens weer zult willen herlezen.