Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Mooi begin van een nieuwe reeks?

Ka8leen 18 september 2023
We kunnen het ons in onze maatschappij niet voorstellen : een boek dat verboden wordt. Omdat het boek ´gevaarlijk´ is. Omdat het wetten van de natuur toont die niet stroken met de natuur die de machthebbers voorgehouden hebben.. Hoe leer je kinderen hierbij stil staan? Via dit boek komen kinderen via een spannend avontuur in aanraking met een tijd in het verleden waar dat zo was. Waar je geen boek over de positie van de planeten mocht lezen. Tenzij je macht had. Heel leuk om te ontdekken hoe je dat kunt doen! Maar dit boek doet nog meer dan een stukje Nederlandse geschiedenis bijbrengen. Dit boek leert een kind ook over angsten heen te springen. Om te durven. Een heel leuk boek dat vlot leest en heel erg visueel is. Na het lezen van het boek zie je Melle en zijn tijdsreisbril heel duidelijk voor ogen met al zijn verschillende kleuren. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar Melle´s volgende avontuur. Wordt het opnieuw het verleden of dit keer de toekomst?

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Ka8leen

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.